Aplikace Podpisovna v novém kabátě: vylepšili jsme vzhled a přidali nové funkce

Aplikace Podpisovna v novém kabátě: vylepšili jsme vzhled a přidali nové funkce

16/11/2022 4 MIN. ČTENÍ

Jednodušší design, snadný návrat k rozpracovanému dokumentu nebo přehledný výpis plateb. To jsou jen některé z vylepšení, která najdete v nové verzi aplikace Podpisovna. Všechny novinky jsme tvořili s jediným cílem: ještě víc vám usnadnit online podepisování. 

VYZKOUŠET APLIKACI PODPISOVNA

Už je to půl roku, co jsme Podpisovnu spustili v ostrém provozu. Postupně nám k ní posíláte zpětnou vazbu, která slouží jako cenná inspirace pro tým našich vývojářů. Ti do aplikace v posledních týdnech zapracovali hnned několik novinek. 

Každá z nich pomáhá, abyste dokumenty přes Podpisovnu podepsali rychle, jednoduše a maximálně bezpečně

Vyladěný design 

Dobře víme, že přivětivé uživatelské prostředí je základ. Proto jsme se ho nebáli překopat, vylepšit a celkově zjednodušit. Naši vývojáři design aplikace navrhli tak, aby ji zvládl používat opravdu každý – na počítači, mobilu i tabletu

Ověření preferovaných osobních údajů 

Jen jméno a příjmení, nebo i datum narození a adresa bydliště? Nově si před online podpisem sami vyberete, které osobní údaje chcete pomocí BankID nebo mojeID ověřit. Stačí jedno kliknutí. 

Návrat k rozpracovanému dokumentu 

Pomocí jednoho kliknutí se snadno vrátíte k dokumentu, na kterém jste dříve začali pracovat. 

Přehledný seznam dokumentů 

Čekající, podepsané i rozepsané dokumenty nyní najdete pěkně seřazené v hlavním přehledu aplikace. Ve svém „online papírování“ tak budete mít maximální přehled. 

Chatovací okno v aplikaci 

Chcete se na cokoliv ohledně Podpisovny zeptat? Nově nám můžete napsat snadno přes chatovací okno, které najdete v pravém dolním rohu aplikace. Odpovíme vám co nejdřív. 

Přehledný výpis plateb 

Své platby za online podepisování budete mít plně pod kontrolou. V sekci Nastavení totiž najdete přehledný výpis plateb. Kromě toho za vás Podpisovna automaticky vyplní i fakturační údaje (po zadání IČO)

Nová podoba webu 

Nepracujeme jen na vývoji aplikace, vylepšujeme i naše webové stránky.  

Napište nám, jak se vám nová verze líbí 

Každá zpětná vazba nám pomáhá, takže budeme moc rádi, pokud nám dáte vědět, jak se vám nová verze Podpisovny líbí. Pište kdykoliv na e-mail info@podpisovna.cz 

Odebírejte náš newsletter

comgate visa mastercard