To nejlepší z roku 2022: Co byste měli vědět o online podpisech?

To nejlepší z roku 2022: Co byste měli vědět o online podpisech?

29/12/2022 3 MIN. ČTENÍ

Jak podepsat dokument bezplatně online? A proč nemít z podepisování na dálku žádné obavy? V roce 2022 jsme vám přinesli řadu tipů ze světa online podpisů. Pokud vám utekly, nezoufejte. Ty nejlepší vám teď přinášíme v souhrnu níže. 

PODEPSAT DOKUMENT ONLINE

Proč se nebát podepisovat dokumenty online 

Spousta lidí má z online podepisování obavy kvůli zneužití osobních údajů na internetu. Tyto obavy jsou ale zbytečné. Mimo jiné proto, že prověřené podpisové aplikace neukládají žadná data uživatelů. Navíc při podepisování dokumentů online nehrozí zfalšování osobních dokladů. Více už v článku. 

PŘEČÍST BLOG

Jak online podepisování využijí firmy? 

Online podepisování se závazným podpisem přináší revoluci také do firem. Ty mohou přes Podpisovnu podepisovat objednávky zboží a služeb, účetní doklady i další dokumenty. Chcete, aby vaše firma nezůstala pozadu? Pak si přečtěte náš srpnový článek. 

PŘEČÍST BLOG

Online podepisování chrání životní prostředí 

Víte, že když podepisujete dokumenty online, pomáháte nejen sobě, ale světu kolem nás? Například firmy online podepisováním ušetří až desítky tisíc papírů ročně. A to už je obrovská úspora. 

PŘEČÍST BLOG

Jak podepsat dokument online a ZDARMA 

Podepsat dokument přes podpisovou aplikaci a zdarma? Ano, jde to. V našem podzimním blogu najdete podrobný návod, jak na to. Kromě toho zjistíte, že online podpis zabere jen několik okamžiků a že ho zvládne každý. 

PŘEČÍST BLOG

3 mýty, které kolují kolem online podpisů 

Technologické novinky obestírají mýty a nepravdy, online podepisování v tomto není výjimkou. Proto jsme jeden z blogových článků v roce 2022 věnovali jejich vyvrácení. Víte například, že abyste mohli podepisovat online, není potřeba si vyřizovat kvalifikovaný elektronický podpis na poště? 

PŘEČÍST BLOG

Na závěr vám děkujeme za přízeň v roce 2022. A jaké si dát předsevzetí do nového roku? Třeba takové, že poprvé podepíšete dokument online. 

Odebírejte náš newsletter

comgate visa mastercard